Så kliver vi in i adventstid med ett gnistrande landskap omkring oss. Terminen närmar sig sitt slut och vi börjar så smått avsluta och summera vilket innebär ganska intensiva tider för både elever och lärare.

Prao

Härligt att höra om allas praoupplevelser. I slutet av veckan kommer det hänga reportage från alla praoplatsen för beskådande. Välkomna in för att läsa. Nästa praoperiod kommer att vara v 17.

Lucia

Även i år har vi vårt traditionsenliga luciatåg. Merkurius håller stämmorna från Ladan och ni är hjärtligt välkomna att lyssna. Mer information kommer på Meitner. Merkurius har även fått möjligheten att stå för försäljningen vid detta tillfälle för att dra in pengar till klasskassan. Tack för det. Elever behövs för att hjälpa till med bak och försäljning. Informera bara oss i tid vilka som står och säljer istället för att samlas utanför Ladan för gemensam promenad till amfiteatern.

Avslutning 

Avslutningen kommer vi i Ladan att spendera åkandes skridskor. Vi bjuder på korv och härligt vinterhäng. Sedan har vi själva skolavslutningen på kvällen i amfiteatern. Mer deltaljinfo i meitner.

Med en önskan om en härlig adventstid, mentorerna!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *