Härliga Solar!

Då rullar vi vidare längre in på vårterminen och har avklarat redan första månaden. Det börjar bli ljusare och kanske lite lättare att orka med, det har varit många trötta tonårssolar 🙂 Tänk på att stanna upp, njut, få till lite utevistelse, se ljuset, få till rörelse. Detta var något vi gjorde och fick idag under Allaktivitetsdagen.

Allaktivitetsdag

Vi hade flera val man kunde välja mellan under denna dag, spela padel, indoor golf, åka skridskor, baka tårta, yoga, bada isvak och laga mat över öppen eld och skapa film. Valet var ert och vi hoppas att ni hade en trevlig dag tillsammans.

Gymnasieval

Under början av året ska alla elever ha fått hemskickat (antingen via mail eller brev) inloggning till gymnasieval. Inloggningen öppnade 15 januari och är öppen under en månads tid. Ni går in och gör era val med hjälp av dessa inloggningsuppgifter. Skulle det vara krångel med dem eller att ni inte fått inloggningen hör ni av er till oss mentorer så hjälper vi er. Tänk på att göra ert val innan 15 februari, då stänger inloggningen.

Inspirationsmässa 13/3

Den 13/3 kommer alla i Ladan bjudas på en inspirerande mässa om yrkesval och livsval. Just nu söker vi inspiratörer som vill komma och träffa våra elever och prata cirka 20 min om sitt yrke. Ta kontakt med Maria K-W om du vill vara en del av detta.

Tänk på att hålla koll på Meitner och arbetsytan vad som händer och sker. Det är där du tar igen om du är sjuk eller missar lektioner. Behöver du hjälp för att komma ikapp tar du hjälpen av oss och dina lärare. Vi finns här om ni behöver.

/Hälsningar från Solens mentorer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *