Vi är redan inne i april och våren börjar göra entré. Detta märks även bland er då fler är ute och njuter av att kunna röra på sig, spela basket, King och bara få sitta ute i det fina vädret. Vårterminen går med stormsteg och vi är redan förbi några av våra nationella prov.

Inspirationsmässan

I mitten på mars hade vi vår inspirationsmässa. Det var en eftermiddag fylld med föreläsningar, möten med olika yrken och en chans att få fundera och inspireras inför framtiden. Vi fick möta allt ifrån en världsomseglare, nuvarande gymnasieelever, kustbevakning, polis, brandkår och flera andra yrken. Ni hade fått förbereda er genom att välja vilka ni ville lyssna på samt att göra frågor för att kunna ställa på plats. Det var en eftermiddag som ni verkade uppskatta, det var skratt, leenden och väldigt glada Solenelever.

Nationella prov

Vi är nu igenom 2 av våra ämnen som haft nationella prov, svenska och NO (kemi). Det är visserligen en bit kvar men som ni har genomfört dessa dagar. Ni har kommit hit med en positiv inställning och ett jäklar anamma, att nu kör vi! Tittar jag på mitt ämne, svenska, är jag så imponerad och stolt!

Skolans dag

24 maj är det dags för Skolans dag här på Lemshaga. För er är det just er sista Skolans dag. Det sker på eftermiddagen mellan kl 12-15. Mer information för er elever kommer. Ni föräldrar är hjärtligt välkomna att besöka oss och få se hur arbetet i Solen i skolan ser ut.

Kommande

16/4- NP engelska
17/4- simma röd
18/4- NP engelska
23/4- NP SO
24/4- simma grön
25/4- NP SO
29-30/4- skolan stängd, ni gör kortare uppgifter som gå på promenad, läsa etc. Mer info kommer.
14/5- NP matte
16/5- NP matte
24/5- Skolan dag

Njut av att våren är på ingång

Hälsningar mentorer i Solen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *