Hej Venus!

Nu är det inte lång tid kvar på skolterminen och det börjar äntligen kännas som att värmen är här för att stanna. Den gångna månaden har vi återigen haft fokus kring att komma i tid till lektionerna. Detta är på sitt sätt en utmaning för många, men härligt att se hur eleverna tillsammans påminner varandra om vikten av att vara punktlig. Vi hade också ett härligt besök av Polarna under månaden där de pratade om hur viktig det är att reflektera och tänka över sina val i livet. Mycket av det som de pratade om lämnade nog en del till eftertanke. Vi mentorer kopplade detta till grupptryck under mentorstimmarna och hur viktigt det är att lära sig att stå upp för sig själv och sina värderingar.

Utöver detta har eleverna också hunnit med ett framgångsrikt simprov för alla som deltog, men de fick också ha en härlig stund tillsammans på äventyrsbadet i Gustavsberg.

Om vi blickar framåt så är det skolans dag den 24 maj och det skulle uppskattas att så många som möjligt kommer för att dela denna fantastiska dag med oss. Eleverna har inför denna dag förberett olika aktivitet som de gärna vill dela med er och eventuellt kan vi hinna med en picknick under dagen. Mer information om detta kommer framöver. Maj är även en månad då mycket ska hinnas göras klart, därför är det viktigt att inte prokrastinera utan se till att få alla uppgifter inlämnade och klara innan terminen tar slut.

Mvh, Venusteamet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *