Hej alla Solenfamiljer!

Nu är det inte lång tid kvar på er sista termin och tid på Lemshaga, bara några få veckor återstår. Det börjar äntligen kännas som att värmen är här för att stanna och det njuter vi verkligen av.

Nationella prov

Nu har ni snart genomfört alla nationella prov i år 9 – endast matematiken återstår. Ni har kämpat på fantastiskt bra och vi är så stolta över er! Resultaten på de nationella proven kommer ni kunna ta del av på meitner eller i pappersform av undervisande lärare.

Övriga projekt och ämnen

Vi har såklart hunnit med en massa annat än de nationella proven. I svenskan har ni bl a dramatiserat en scen ur boken Möss och människor och börjat med språkhistoria, i engelskan har ni övat sightwords genom att skapat egna texter och spelat in dem, i matten har ni nött inför de nationella proven genom att repetera allt vi gjort i år 7-9, i So:n har ni gått in på sista ämnet som är historia och bl a pratat om 2:a världskrigets konsekvenser, i no:n har ni diskuterat mycket inom området sex, samtycke och relationer och i tekniken har ni byggt egna högtalare.

Och däremellan har vi också hunnit med att leka burken – det blir man aldrig för gammal för!

Skolans dag

Fredagen den 24 maj är det dags för Skolans dag här på Lemshaga. För er är det just er sista Skolans dag. Det sker på eftermiddagen mellan kl 12-15. Ni kommer bl a kunna ta del av Solarnas projekt i bild och slöjd och vara med och springa ett lopp tillsammans med våra elever. Hjärtligt välkomna!

Kommande datum

  • 14/5 Np matematik delprov B och C
  • 16/5 Np matematik delprov D
  • 24/5 Skolans dag
  • 6/6 Nationaldagen – lediga
  • 7/6 Lediga
  • 10/6-14/6 Sista skolveckan – mer info kommer om den.

Passa på att njuta av sista tiden och vår fantastiska miljö på Lemshaga!

/Mentorerna

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *