Här kommer det allra sista månadsbrevet från fritids innan vi stänger för sommaren.
Vi vill börja med att tacka för det här läsåret! Vi är så tacksamma för allt samarbete och den glädjen ni sprider i vår verksamhet. Nu ser vi fram emot ett nytt läsår med ny energi, nya minnen och nya bekantskaper.

Under sommaren har vi arbetat utifrån tema-veckor som utformat verksamheten utifrån elevernas intressen och behov. Aktiviteterna har även sockrats med att sätta elevernas förmågor på prov.

Sommaren inleddes med midsommartema med härligt somrigt pyssel, midsommarfirande och vattenlek. Andra veckan erbjöds en sportvecka i samma veva som Fotbolls EM spelades och vilka insatser eleverna bjöd på. Sista veckan innan stämning har det varit fokus på avkoppling, så varför inte lite strandtema? Chill, skattjakt och disco!

Vi vill också passa på att välkomna er tillbaka till ett nytt fritidsläsår som startar vecka 32, för er med lite längre sommarlov ses vi när skolan börjar vecka 34. För mer info kring fritids öppettider och aktiviteter i höst, se information på Meitner eller i kalendariet.

Vi ser fram emot att träffa er alla igen, nya som “gamla”

Ha nu en välförtjänt ledighet så ses vi i höst igen! <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *